B.D.Nr.: 333                                                                                                             1938. 03. 15.

 

Figyelmeztetés a belső hang követésére

Alappillér az igazsághoz

/B.D. személyes üzenete /

 

Ismerd meg Isten akaratát, és légy engedelmes hozzá. És amikor a belső hang figyelmeztet, a testi jólétre csak másodsorba gondolj, akkor ezt a hangot kövesd, és nagy gondod legyen lelki egészségedre, mert csak aki mindig Isten akarata teljesítésén fáradozik, az marad meg mindig kegyelmében. Így adatik a felhívás a megszakítás nélküli tevékenységre a számtalan földi gyermek lelki üdvéért.

Ebben a tevékenységben tökéletességre küzdöd fel magad, ez a meghívásod támogat szellemi tekintetben, és rendkívüli előnyt hoz, de el kell fogadnod minden figyelmeztetést, melyeket az Úr ad, és azt aztán teljesen és lelkiismeretesen követned kell, mert ekkor adatik biztosíték az áldásos tevékenységre.

De most figyelj a mi szavunkra és hagyd magad kormányozni a szellemi látásért, mert ott, ahol az igazságot keresed, csak akkor leszel tanítva, ha teljesen tisztán látod, hogy szellemednek bizonyos érettséget kell elérnie, és az Úr arra méltasson, hogy olyan területre hatolj, amiben az Úr maga akar tanítómester lenni szolgálóinál a Földön.

Nagy önfeláldozás, nagy alázat és szerénység, és a hitbeli bizalom kell hogy az alappillér legyen, amire aztán felépülhet az isteni bölcsesség és tiszta felismerés világossága. Ennek eléréséért mindig csak küzdened és imádkoznod kell, mert minden lanyhulás az imában gyengíti a szellemed, langyos és alábbhagyó lesz a szellemi törekvésed, ezért mindig és mindig újra hallgass a szíved hangjára, az mindig figyelmeztetni fog, ha veszélyben vagy, rossz útra tévedsz, és megsúgja neked ha erőért kell imádkoznod.

Mindig ügyelj mit mond az Úr a belső hang által, akkor megmaradsz áldásában, és nem kell aggódnod, mert minden imával új erőt kapsz.

                                                                                        Ámen.